Inkagullet

Inkagullet - Carl Barks | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
11,69 MB
FILNAVN
Inkagullet.pdf
ISBN
9802295544136

BESKRIVELSE

Carl Barks reiste ikke utenfor USAs grenser før han i en alder av 93 år ble invitert til Europa. Reisevirksomhet overlot han gladelig til innbyggerne i Andeby, og det skal ikke mye til for å sende dem avgårde i alle himmelretninger. Et gammelt brev gir Skrue påskudd til en ekspedisjon til Peru, mens en drøm sender ham tilbake til en utdødd gullgraverby. Og som det heter «År om annet reiser onkel Skrue ut i verden for å finne noe han kan sette pengene sine i», for eksempel til Egypt. Donald og guttene er ikke skvetne. Ole, Dole og Doffen får seg jobb som filmfotografer i den afrikanske jungelen, men de reiser gjerne som turister også, til Matterhorn med tyrolerhatter og det hele, eller til Ecuador med innlagt ufrivillig elvepadling. Skulle det knipe med reisemål, så har fjernsynet sitt å bidra med: Via satellittsendinger oppdager Skrue en helt ny øy. Men toppen av utferdstrang har Petter Smart og Guffen som reiser til en helt ny planet på baksiden av Pluto!

Sterke-Nils med øksen - og andre ... Albumet er i grei stand. Navn i albumet, lest/bruksspor. Inkaenes gull (Heftet) av forfatter Clive Cussler.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788242948885 Inkagullet Storfangst Rakettstekt kalkun Dyktige sporfinnere Petter Smarts ønskebrønn Flyttebyrået Deilig er våren Farlig eksperiment Den store strandfesten Spøkelsesbyen Donald Duck som brannmann Kong Stormann den gale Den nye øya Hjelp fra oven Skrues hønekjøp Værprofeten Cowboyer i saueflokken Forsvinningsnummer i Svartskogen Moro ... Carl Barks' Andeby 9 - Inkagullet - og andre historier fra 1958-1959 (BOK) Carl Barks. Del 322 00 Veil.

RELATERTE BØKER