Elvis likte ikke fisk

Elvis likte ikke fisk - Atle Nielsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Nielsen
DIMENSJON
7,11 MB
FILNAVN
Elvis likte ikke fisk.pdf
ISBN
1365094168368

BESKRIVELSE

Tidligere har Frode Øverli og Atle Nielsen gitt deg alt du ikke trenger å vite om fotball, popmusikk og film. Nå er de her igjen med den store boken der unyttig informasjon virkelig kommer til sin rett. Her er det beste fra de tre tidligere bøkene og massevis av ny unyttig kunnskap. Visste du at Elvis ikke likte fisk og at Rolling Stones heter Lapides Provolventes på latin? Eller at det faktisk er forbudt å fiske hval i Oklahoma? Eller at bier ikke har ører? Boken er spekket med unyttig info, med Frode Øverlis karakteristiske tegninger som reisefølge.

Visste du at Elvis ikke likte fisk og at Rolling Stones heter Lapides Provolventes på latin? Eller at det ... Kjøp Elvis likte ikke fisk fra Bokklubber Tidligere har Frode Øverli og Atle Nielsen gitt deg alt du ikke trenger å vite om fotball, popmusikk og film. Nå er de her igjen med den store boken der unyttig informasjon virkelig kommer til sin rett. Tidligere har Frode Øverli og Atle Nielsen gitt deg alt du ikke trenger å vite om fotball, popmusikk og film.

utgave), Innbundet Kjøp Bøker og magasiner elvis på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Bøker og magasiner elvis i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Om Elvis likte ikke fisk Tidligere har Frode Øverli og Atle Nielsen gitt deg alt du ikke trenger å vite om fotball, popmusikk og film.

RELATERTE BØKER