Brev til psykologen

Brev til psykologen - Tirill Brenden Sæther, Peder Kjøs | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tirill Brenden Sæther, Peder Kjøs
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Brev til psykologen.pdf
ISBN
5286575917106

BESKRIVELSE

Hva skjer når man begynner å brevveksle med terapeuten sin etter at terapien er avsluttet?Tirill Brenden Sæther gikk i terapi hos Peder Kjøs for åpen mikrofon i podkasten Hos Peder. I denne podkast-serien åpnet psykolog Peder Kjøs terapirommet for å avmystifisere og vise hvordan en slik prosess kan foregå. Etter at terapien var avsluttet, begynte de to å skrive til hverandre. Ville det være mulig å etablere en ny relasjon utenfor behandlingsrommet? Slik ble Brev til psykologen til.E-postene mellom Tirill og Peder dreier seg om alt fra dagligdagse hendelser til tanker om livets store spørsmål. Forfatterne skriver godt og nært om ensomhet, lengsel, skuffelse, vennskap og kjærlighet. I nesten ett år skriver de til hverandre. Korrespondansen viser hva som kan skje når to personer bryter ut av et tydelig definert forhold, som det mellom terapeut og klient, og går inn i en relasjon der rollene ikke er like klare.

I nesten ett år skriver de til hverandre. Hva skjer når man begynner å brevveksle med terapeuten sin etter at terapien er avsluttet?Tirill Brenden Sæther gikk i terapi hos Peder Kjøs for åpen mikrofon i podkasten Hos Peder. I denne podkast-serien åpnet psykolog Peder Kjøs terapirommet for å avmystifisere og vise hvordan en slik prosess kan foregå.

... Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Slik ble Brev til psykologen til.

RELATERTE BØKER