Arbeidsbok og casesamling til Teknologiledelse

Arbeidsbok og casesamling til Teknologiledelse - Tim Torvatn, Tarjei Alvær Heggernes, Einar Belsom, Roger Sørheim, Monica Rolfsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tim Torvatn, Tarjei Alvær Heggernes, Einar Belsom, Roger Sørheim, Monica Rolfsen
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Arbeidsbok og casesamling til Teknologiledelse.pdf
ISBN
8653745802220

BESKRIVELSE

Denne arbeidsboken og casesamlingen er tilpasset læreboken Teknologiledelse for ingeniørstudier. Sammen med læreboken dekker den fellesfagene for ingeniørutdanningene. Arbeidsboken følger lærebokens inndeling i tema: - Entreprenørskap og innovasjon - Organisasjon og ledelse - Markedsføring - Økonomi og regnskap Boken avsluttes med et kapittel om teknologisk utvikling og innovasjon Arbeidsboken inneholder flere typer oppgaver til hvert kapittel og til hver del i læreboken. - Rene kunnskapsspørsmål - Refleksjonsoppgaver - Case som dekker den aktuelle delen av boken - Case som dekker hele boken Arbeidsboken inneholder også en kort innføring i bruk av simulator i undervisningen. Gjennom samspill med læreboken vil studentene få økt læringsutbytte. Arbeidsboken og casesamlingen er skrevet av forfatterne som skrev læreboken: Tim Torvatn (NTNU), Tarjei Alvær Heggernes (Høgskulen på Vestlandet), Roger Sørheim (NTNU) og Monica Rolfsen (NTNU), samt Einar Belsom (HiOA, NTNU) som er med i denne boken.

Sammen med læreboken dekker den fellesfagene for ingeniørutdanningene. Arbeidsboken følger lærebokens inndeling i tema: - Entreprenørskap og innovasjon - Organisasjon og ledelse - Markedsføring - Økonomi og regnskap Boken ... Kjøp Arbeidsbok og casesamling til Teknologiledelse fra Norske serier Denne arbeidsboken og casesamlingen er tilpasset læreboken Teknologiledelse for ingeniørstudier.

SaleRunner er Norges største salgsside og i dag har vi 605 459 rabatterte produkter. Gjør kupp på Ny I Arbeidsbok billig her! Til forsiden.

RELATERTE BØKER