Aqua 2

Aqua 2 - Bjørn Gunnar Steen, Nina Fimland, Lars Arne Juel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Gunnar Steen, Nina Fimland, Lars Arne Juel
DIMENSJON
7,68 MB
FILNAVN
Aqua 2.pdf
ISBN
8044215970919

BESKRIVELSE

Aqua dekker læreplanen for Kjemi på studiespesialiserende utdanningsprogram.Grunnboka er faglig solid, med grundig gjennomgang av alle emner fra læreplanen. Den går i dybden i temaene, samtidig som teksten er lettlest og presis. Gode eksempler setter fagstoffet i sammenheng og bygger forståelse.Bokutdrag: Innholdsfortegnelse og kapittel 1

Animasjoner, filmer, test-deg-selvoppgaver, utskriftsvennlige utgaver av elevforsøk og bildearkiv gir mange muligheter! Forslag til aktiviteter, ordforklaringer, ... Etter åtte år kommer endelig den nye utgaven av Aqua 1! Variasjonen i oppgaver, aktiviteter og øvinger er blitt enda større enn før. Vi har også forbedret kapittelstrukturen, og oppdatert både det faglige og det pedagogiske uttrykket til verket slik at det blir lettere å se sammenhenger, jobbe med dybdelæring og oppnå god fagforståelse i kjemi. Aqua 2, Studiebok, Smartbok Her finner du mange oppgaver med ulik vanskelighets grad, og et rikt utvalg av gjøringer og øvinger til alle temaene.

Har bidratt til økt viten om Jordens vannsyklus. Seks instrumenter (hvorav fire amerikanske) samler data om hav, land, is-/snødekke og vegetasjon.

RELATERTE BØKER