Skjermpause

Skjermpause - Manfred Spitzer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Manfred Spitzer
DIMENSJON
8,74 MB
FILNAVN
Skjermpause.pdf
ISBN
7864607952862

BESKRIVELSE

Hvordan skal foreldrene hjelpe barna å takle det digitale livet? Denne internasjonale bestselgeren er lettfattelig og engasjerende. Dette er en uunnværlig fremstilling av ny vitenskap for alle foreldre, besteforeldre og alle med omsorgsansvar og som jobber i skole og utdanning. Det er også en spennende bok for din egen del. Dr. Professor Manfred Spitzer er hjerneforsker, psykiater og gjesteprofessor ved Harvard, og TV-stjerne i hjemlandet Tyskland. Han skriver drivende godt og engasjert og er ikke redd for å få sannheten frem i lyset.

9788234400131. Inngår i ditt medievalg. Mer informasjon om Skjermpause; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Lunner for å kunne reservere denne tittelen.

Tikker det inn en melding, eller varsling på mobilen mens skjermpausen er på, fortsetter skjermpausen så lenge mobilen ikke røres av "Jonas". Avbrytes skjermpausen før det har gått 7 timer, blir det ingen poeng.

RELATERTE BØKER