Norske militærfly

Norske militærfly - Sverre Mo, Ole Bjørn Sælensminde | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Mo, Ole Bjørn Sælensminde
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
Norske militærfly.pdf
ISBN
4370251725085

BESKRIVELSE

NORSKE MILITÆRFLYgir en kortfattet og oversiktlig fremstilling av den norske militære flyparken gjennom tidene. Den retter seg mot entusiaster, fagfolk og historikere, kort sagt, alle som er interessert i fly og flyhistorie. Alle tegninger er i samme målestokk om ikke annet er oppgitt.

Vingeprofilen var tysk. Type: FF.7 Hauk Produsent: Kjeller Flyfabrikk.

Begrepet dekker VTOL-fly og muskeldrevne fly, men utelukker egentlig helikoptre, som har roterende bæreflater, og seilfly og glidefly, som vanligvis ikke har motor. A er en betegnelse brukt på militærfly konstruert primært for angrep mot bakkemål. Betegnelsen er mest kjent i forbindelse med amerikanske flytyper, opprinnelig på lette bombefly og stupbombefly.

RELATERTE BØKER