Hekleskole

Hekleskole - Sys Fredens | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sys Fredens
DIMENSJON
3,24 MB
FILNAVN
Hekleskole.pdf
ISBN
1472207434900

BESKRIVELSE

Boken inngår i en serie med enkle innføringsbøker for de som vil lære å strikke oghekle. Hekleskole lærer deg de grunnleggende hekleteknikkene og gir deg oppskrifter som tar i bruk de ulike maskene etter hvert som du lærer dem. Tydelige tegninger og fotografier gjør det lett for alle å lære seg å hekle.

Tre bøker i én: Hekleskole, Mønsterhekling og Hekle til babyen. I den første delen, Hekleskole, finner du alt du trenger for å lære å hekle, og teknikkene.. Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) og hovedsammenslutningene er i forhandlinger om særavtale om dekning av utgifter til reise og kost innenlands og særavtale om dekning av utgifter til reise og kost utenfor Norge. Velkommen til Happy Knitting.

Vi skifter ut titlene med jevne mellomrom, og vi er åpne for ønsker fra hekleentusiaster. Det kommer konstant nye bøker, hvor man fortolker og utvikler gamle teknikker. Hekleskole lærer deg de grunnleggende hekleteknikkene og gir deg oppskrifter som tar i bruk de ulike maskene etter hvert som du lærer dem.

RELATERTE BØKER