Alminnelig strafferett

Alminnelig strafferett - Johs. Andenæs | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johs. Andenæs
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Alminnelig strafferett.pdf
ISBN
2049769804617

BESKRIVELSE

Alminnelig strafferett er en juridisk klassiker og var professor Johs. Andenæs' hovedverk. I denne 6. utgaven bygger Georg Fredrik Rieber-Mohn og Knut Erik Sæther videre på dette verket. Boken behandler de strafferettslige grunnlagsproblemer, straffens berettigelse og formål, de alminnelige og spesielle vilkår for straffansvar og reaksjonssystemet. I denne utgaven har forfatterne bl.a. oppdatert henvisninger til ny straffelov, rettspraksis og juridisk teori. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Boken behandler de strafferettslige grunnlagsproblemer, straffens berettigelse og formål, de alminnelige og sp... Alminnelig strafferett: en praktisk innføring. I dette kurset vil du få en innføring i den alminnelige strafferetten, med utgangspunkt i straffeloven 2005.

Det kan medbringes inntil to eksemplarer av alminnelig (ikke juridisk) rettskrivningsordbok, uavhengig av språk/målform. Innarbeidelser er ikke tillatt.

RELATERTE BØKER