Vitnepsykologi 2.0

Vitnepsykologi 2.0 - Svein Magnussen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Magnussen
DIMENSJON
10,28 MB
FILNAVN
Vitnepsykologi 2.0.pdf
ISBN
9202697925140

BESKRIVELSE

Hvor nøyaktige er vi som observatører og formidlere av personlige, sosiale og historiske begivenheter, og hvor flinke er vi til å oppdage at andres beretninger ikke er sannferdige? Dette er sentrale spørsmål innenfor vitnepsykologien; at det også er viktige spørsmål viser analyser av årsaker til justismord. Disse analysene identifiserer to hovedgrunner til at det går galt. Den viktigste er at vitner husker feil, den nest viktigste at vitner forklarer seg usant. Derfor er pålitelighet og troverdighet to hovedtemaer i vitnepsykologisk forskning.Boken er en oppdatert innføring i moderne vitnepsykologi, skrevet for en bredere leserkrets av etterforskere, jurister, psykologer og andre interesserte. Med eksempler fra saker kjent gjennom dagspressen, gjennomgår boken forskning som forteller om hva vi kan forvente av vitner i faktiske kriminalsaker. Faktorer som kan produsere hukommelsesforskyvninger, falske minner og falske tilståelser identifiseres, og forskning på løgnavsløring og vurdering av troverdighet diskuteres. Boken gir også en bred gjennomgang av moderne forskning på barn som vitner.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788279353881 Kjøp Vitnepsykologi 2.0 fra Tanum Hvor nøyaktige er vi som observatører og formidlere av personlige, sosiale og historiske begivenheter, og hvor flinke er vi til å oppdage at andres beretninger ikke er sannferdige? Dette er sentrale spørsmål innenfor vitnepsykologien; at det også er viktige spørsmål viser analyser av årsaker til justismord. Vitnepsykologi 2.0 Vitnepsykologi 2.0 Magnussen, Svein. Heftet / 2017 / Bokmål 485,-398,-På lager, sendes nå Antall.

Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Vitnepsykologi 2.0 av Svein Magnussen heftet, 2017, Norsk (bokmål), ISBN 9788279353881. Hvor nøyaktige er vi som observatører og formidlere av personlige, sosiale og historiske begivenheter, og hvor flinke er vi til å oppdage at andres beretninger ikke er sannferdige? ... Vitnepsykologi (Heftet) av forfatter Svein Magnussen.

RELATERTE BØKER