Veiledning i psykoterapeutisk arbeid

Veiledning i psykoterapeutisk arbeid En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Veiledning i psykoterapeutisk arbeid.pdf
ISBN
9290110514608

BESKRIVELSE

Med denne boken ønsker forfatterne å formidle teoretisk og empirisk kunnskap og praktiske erfaringer om klinisk veiledning, det vil si veiledning innenfor psykologisk behandling og psykososialt arbeid.Kapitlene representerer ulike forståelser av veiledning. Temaene som presenteres, er modeller og teorier for veiledning, fokus og metoder i veiledning, veiledningsrelasjonen, etikk og ansvar, veiledningsforskning og utdanning av veiledere. Forfatterne har alle bidratt til utvikling og forståelse av veiledning i Norge og Norden. De fleste forfatterne har lang erfaring som psykoterapeuter og psykoterapiveiledere. Denne boken bygger på Psykoterapiveiledning, som ble utgitt i 1999. Redaktørene har fått med seg flere nye bidragsytere, og det er nyskrevne tekster om veiledning i gruppe, psykodynamisk veiledning og forskning på norsk veiledningspraksis. Forfatterne henvender seg til fagpersoner som gir eller mottar veiledning, eller som tar en videre- og etterutdanning der kunnskap om veiledning inngår.Michael Helge Rønnestad er professor i klinisk psykologi ved Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo. Sissel Reichelt er professor i klinisk psykologi ved Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo. Begge redaktørene har publisert en rekke bøker og artikler om veiledning.Øvrige bidragsytere er Tom Andersen, Siv Boalt Boëthius, Siri E. Gullestad, Asle Hoffart, Geir Høstmark Nielsen, Anne-Lise Løvlie Schibbye, Jan Skjerve, Thomas M. Skovholt, Odd Arne Tjersland, Gjermund Tveito, Oddbjørg Skjær Ulvik, Marie-Louise Ögren.

I: Eliassen og Seikkula (red.). Søkerne må dokumentere at de har mulighet til å drive veiledning som arbeidsoppgave; Det kreves dokumentasjon på minimum 3 års erfaring fra arbeid i kommunalt-, statlig- eller privat barnevern. Dersom flere kvalifiserte søkere, enn studieplasser, prioriteres de i følgende rekkefølge: Søkere som kan dokumentere at de har: Tilbyr type veiledning: Psykoterapiveiledning med et karakteranalytisk perspektiv.

De fleste spesialiteter består av obligatorisk program og valgfritt program. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke valgfrie program som nå er godkjent til de ulike spesialitetene. Om terapeuters profesjonelle utvikling og psykoterapiveiledning i et uviklingsperspektiv.

RELATERTE BØKER