Sunnheten på bordet

Sunnheten på bordet - Niels Christian Geelmuyden, René Zografos | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Christian Geelmuyden, René Zografos
DIMENSJON
10,15 MB
FILNAVN
Sunnheten på bordet.pdf
ISBN
8565214623524

BESKRIVELSE

Med denne boka blir det enkelt å spise naturlig mat lagd fra bunnen av. Du får oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker, desserter og drikke, lagd av rene, naturlige og hovedsakelig økologiske råvarer, stappfulle av næring og smak. Matblogger og fotograf René Zografos har valgt ut rettene i samarbeid med Niels Chr. Geelmuyden, forfatter av bøkene "Sannheten på bordet" og "Sannheten i glasset". Geelmuyden forteller i innledningen til hvert kapittel hvorfor akkurat denne maten er bra for deg. Rettene er dessuten valgt ut med tanke på et bærekraftig landbruk og god dyrevelferd. Spiser du denne maten, gjør du både din egen helse og jorden en tjeneste!

Nå trenger vi din hjelp til å ferdigstille dokumentarfilmen! Kjøp 'Sunnheten på bordet, herlige retter og gode matråd' av Niels Christian Geelmuyden fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202632045 Sunnheten på bordet er på 191 sider og består av et forord og åtte kapitler (egg, grønnsaker og frukt, fisk og sjømat, kjøtt, brød, søtt og drikke), som alle oser av velvilje og kjærlighet til mat. Sunnheten på bordet Published on Mar 12, 2019 Med denne boka blir det enkelt å spise naturlig mat lagd fra bunnen av.

Du får oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker, desserter og drikke, lagd av rene, naturlige og hovedsakelig økologiske ... Sunnheten på bordet dro i land en gjev sølvmedalje under Gourmand World Cookbook Awards i Beijing. Dermed er boken til Niels Christian Geelmuyden og René Zografos kåret til verdens nest beste kokebok i kategorien helse og ernæring i 2016! Kjøp Sannheten på bordet fra Bokklubber Sannheten om maten vi spiser Boka gir grundig og ny informasjon om det vi finner i matbutikkens hyller, slik at vi kan velge den maten som er bra for oss.

RELATERTE BØKER