På nivå: klasseromsplakat : grammatikk i norsk som andrespråk

På nivå: klasseromsplakat : grammatikk i norsk som andrespråk Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,38 MB
FILNAVN
På nivå: klasseromsplakat : grammatikk i norsk som andrespråk.pdf
ISBN
6517775322766

BESKRIVELSE

På nivå: Klasseromsplakat er en praktisk plakat som gir deltakere på nivå A1 og A2 en fin oversikt over ulike ordklasser og ordlyder. På nivå er et nyskapende og moderne grammatikkverk for innlærere av norsk som andrespråk som passer for både ungdom og voksne. Verket består av to grammatikkbøker A1-A2 og B1-B2, fire arbeidsbøker (én arbeidsbok til hvert nivå) og en nettressurs. På nivå er sporuavhengig og kan brukes av innlærere som behersker det latinske alfabetet, enten som en styrking av undervisningen eller som selvstudium.

Her finner du informasjon om læremidler, undervisningstips og aktuelle artikler. Her kan dere også sende innspill og tilbakemeldinger, noe vi som læremiddelutvikler setter stor pris på! Du finner mer informasjon om sentralt gitt eksamen på Vg3-nivå i eksamensveiledningen for fagkode NOR1049 (Norsk som andrespråk for språklige minoriteter).

Oppgavene gir et innblikk i temaer som blir behandlet mye grundigere i teoriboka og arbeidsboka. Norsk grammatikk passer for deltakere på spor 2 og 3, nivå B. På nettstedet er det selvinstruerende øvelser til hvert kapittel der deltakerne får direkte respons på svarene.

RELATERTE BØKER