Kjerringrokk

Kjerringrokk - Berit Østbye | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Østbye
DIMENSJON
6,45 MB
FILNAVN
Kjerringrokk.pdf
ISBN
9511113583618

BESKRIVELSE

«Haikuposien gir dypt uttrykk for Østens livsholdning, slik den særlig fins i zenbuddhismen. De knappe, konkrete tre verselinjene utsier en universell medfølende ømhet for alt som lever sammen med oss i vår felles fysiske verden. Årstidenes rytmiske skiftning skjerper opplevelsen av livet som en stadig pågående prosess der stort og smått har sin plass i helheten. Å lese haikudikt vil si å vende blikket innover mot visdommens varige kilder. Det krever et våkent sanseapparat. Og når sansene skjerpes for den virkeligheten vi har rundt oss og er en naturnødvendig del av, styrker det selve livsfølelsen og gir vår rastløse hverdag større stillhet og rikere indre liv. Som en ekstra bonus styrkes samtidig sansen for de overraskende gleder det paradoksale kan gi.» (Fra forfatterens forord)

Natur drogeriet tørket marikåpe 50g løsvekt. kr 69,00.

2 cm langt sporebærende aks i ... Kjerringrokk te er godt for å rense nyrene, det virker vanndrivende og kan brukes for å begrense menstrasjonsblødninger. Teen lages med følgende dosering: 1 teskje kjerringrokk per 2,5 dl vann.

RELATERTE BØKER