Hverdagskost og festmat langs primstaven

Hverdagskost og festmat langs primstaven - Birger Sivertsen, Arne Brimi | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birger Sivertsen, Arne Brimi
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Hverdagskost og festmat langs primstaven.pdf
ISBN
2856809532642

BESKRIVELSE

Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? Resultatet blir en fantastisk spennende bok. Boken er en stor opplevelse, fordi den gir en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og pinse. Og hvilke matoppskrifter som presenteres! Bli med på en reise i norske tradisjoner, følg oss gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste.

Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste. Jul i Trøndelag (Innbundet) av forfatter Birger Sivertsen. Kulturhistorie.

Bli med på en reise i norske tradisjoner, følg oss gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste. Jul i Trøndelag (Innbundet) av forfatter Birger Sivertsen.

RELATERTE BØKER