Generell fysikk for universiteter og høgskoler. Bd. 1

Generell fysikk for universiteter og høgskoler. Bd. 1 - Jan R. Lien, Gunnar Løvhøiden | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan R. Lien, Gunnar Løvhøiden
DIMENSJON
8,70 MB
FILNAVN
Generell fysikk for universiteter og høgskoler. Bd. 1.pdf
ISBN
6936770303512

BESKRIVELSE

Dette er første bind i et læreverk for grunnkurs i fysikk ved universiteter og høgskoler. Boken dekker emnene kinematikk, dynamikk, statikk og fasthetslære, væskedynamikk, bølger, gravitasjon og spesiell relativitetsteori. Lærestoffet er belyst med en rekke eksempler med løsningsforslag. Etter hvert kapittel følger en oppsummering og et sett oppgaver. Det er lagt vekt på anvendelsesaspektet i både eksempler og oppgaver.Kapitlene er bygd opp slik at viktige begreper, belyst med eksempler, introduseres først, etterfulgt av den mer matematisk fullstendige behandlingen. Boken kan dermed brukes på flere nivåer og for flere formål uten nødvendigvis å måtte leses fra begynnelse til slutt. Essay skrevet av fremtredende norske fysikere setter lærestoffet i et videre perspektiv.

2 fra Bokklubber Dette er andre bind i et læreverk for grunnkursene i fysikk ved universiteter og høgskoler. Boken dekker emnene varmelære, elektrisitet, magnetisme, optikk og elektromagnetisme.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Kjøp Generell fysikk for universiteter og høgskoler. Bd.

RELATERTE BØKER