Filmanalytiske tradisjoner

Filmanalytiske tradisjoner Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,66 MB
FILNAVN
Filmanalytiske tradisjoner.pdf
ISBN
4778390247525

BESKRIVELSE

Hvordan kan man gripe fatt i og sette ord på en film? Filmanalytiske tradisjoner tilbyr en etterlengtet kombinasjon av to av filmvitenskapens bærebjelker: filmteori og filmanalyse. Hvordan analysere en filmopplevelse? Hva gjør den interessant? Er det en slående bruk av musikk, kameraføring eller klipping? Forteller den noe viktig om kultur og menneskeliv? Og hvilke verdier formidler den?Boken tar opp en rekke sentrale filmanalytiske tradisjoner. Hver av disse presenteres med relevant teori, forslag til metodisk fremgangsmåte samt eksemplifiserende filmanalyser. Analysene viser hvordan teori både kan gi inspirasjon til relevante problemstillinger og bidra til å kaste lys over en films karakteristiske trekk.

The Proxemics of the Mediated Voice: An Analytical Framework for Understanding Sound Space in ... - kunnskap om filmanalytiske tradisjoner. Ferdigheter Etter å ha fullført emnet skal studenten kunne: - gjøre rede for utviklingen av ulike posisjoner i filmteoriens historie, og drøfte ulike teorier opp mot hverandre.

Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon. Har du Internet Explorer 11 må du gå over til Edge eller en annen nettleser, der IE11 har sluttet å ... Bøker:.

RELATERTE BØKER