Ekte vare

Ekte vare - Mats-Eric Nilsson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mats-Eric Nilsson
DIMENSJON
5,34 MB
FILNAVN
Ekte vare.pdf
ISBN
4456260146437

BESKRIVELSE

Ekte vare av Mats-Eric Nilsson er oppfølgeren til bestselgeren Den hemmelige kokken som viste det systematiske jukset med maten vi spiser, og startet samtidig en folkebevegelse. Hva er det egentlig vi dytter i oss? Smaksforsterkere og konserveringsmidler skjuler råvarenes dårlige kvalitet. Leverpostei, yoghurt, brød og andre helt alminnelige dagligvarer er fulle av tilsetningsstoffer som gjør det mulig for produsentene å forlenge hylletiden og senke prisene. Men hvordan finne de gode alternativene?Ekte vare er en guide til de mest reale produktene i butikken - også i kjedebutikker som Rimi, Rema og Kiwi. Boka gir en detaljert gjennomgang av 150 matvarer. Hvilke tilsetningsstoffer skal man se opp for? Hvilke merker kan man trygt spise? Og hvor får man tak i de ekte varene om de ikke finnes i den lokale dagligvarehandelen?Og etterhvert som matvareprodusentenes hemmeligheter avdekkes, framstår boka som selve overlevelsesguiden for den bevisste konsument.Bearbeidet til norsk av Jan-Tore Egge. Pocketutgaven er gjennomgått og revidert.

Kjøp i nettbutikken er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. 7,584 Followers, 450 Following, 1,992 Posts - See Instagram photos and videos from Ekte Vare Dagligvare (@ektevaredagligvare) Til høyre for Sagene kirke, et pinglete steinkast fra Kaffebrenneriet, ligger familiebedriften Ekte Vare som er en kombinerte café og økologisk dagligvarehandel. Fokuset er skarpt peilet inn på økologi, kortreist og bærekraft.

Ali Soufi-Grimsrud. Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet. Ekte vare for ekte mennesker! Ekte vare økologisk cafe og dagligvare er et resultat av ildsjeler og folkefinansiering.

RELATERTE BØKER