Metodefestival og øyeblikksrealisme

Metodefestival og øyeblikksrealisme Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,56 MB
FILNAVN
Metodefestival og øyeblikksrealisme.pdf
ISBN
5389489222649

BESKRIVELSE

Denne boka gir en annerledes tilnærming til kvalitative forskningsmetoder for studenter og forskere. Det åpnes for å tenke nytt om forskningsmetodologi gjennom diffraktive, affektive, posthumane og forskjellsfilosofiske tilnærminger. Norske og internasjonale forfattere presenterer postmetodologiske og flerfaglige passasjer til kvalitativ forskning. Norman Denzin, som en av de ledende forskere på området, er representert med et eget kapittel. Ann Merete Otterstad er dosent i barnehagepedagogikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Anne B. Reinertsen er professor i pedagogikk ved Dronning Mauds Minnes Høgskole for barnehagelærerutdanning i Trondheim.

Posthumane og nymaterielle teorier brukes til å tenke og gjøre kvalitativ forskning affektivt forskjellig, ved å søke etter elementer som produserer Metodefestival og øyeblikksrealisme; Siddhartha; Da Vinci-koden; USA; Else går til psykolog; Sigrid; Roser er døde; Personalledelse i et kunnskapsbasert arbeidsliv; Bronselaget; Brand; Idas dans; Selvforsvar mot kreft; 10 grep du selv kan ta; Marekors; Arbeidsmiljøloven; Cannabiskultur; Det vokser et tre i Mostamägg; Arven Metodefestival og Øyeblikksrealisme. Bergen: Fagbokforlaget.

Artikkelsamling fra konferanse om praksisrettet FoU i lærerutdanning. Rebekka Brox Liabø (født 12. oktober 1978 i Kristiansund) er en norsk kulturarbeider, dramapedagog og forfatter.Hun har praktisk-estetisk lærerutdanning fra UiT - Norges arktiske universitet, hvor hun også har tatt Forfatterstudiet (2004-2006)..

RELATERTE BØKER