Hva er fysikk

Hva er fysikk - Gaute T. Einevoll | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gaute T. Einevoll
DIMENSJON
5,52 MB
FILNAVN
Hva er fysikk.pdf
ISBN
5165367009484

BESKRIVELSE

Boka viser deg naturens kode og fysikkens metode og gir en lettfattelig introduksjon til faget. Den viser hvordan fysikken preger vårt moderne samfunn og gir et innblikk i hvordan fysikk forholder seg til andre vitenskaper.

For enkelhets skyld bruker vi karbon-12 videre i dette eksempelet. Hva er forskjellen på fysikk, kjemi og biologi? Om tverrfaglighet. 25.

For mange er fysikk et vanskelig fag, men her gir forfatteren en engasjerende, lettfattelig og lystbetont introduksjon til faget. Boken viser hvordan fysikken preget hele vårt moderne samfunn, Hva er fysikk? Fysikk er en vitenskap som prøver å forklare hvordan universet er bygget opp og hvordan det virker.

RELATERTE BØKER