Vente på fuglen

Vente på fuglen - Frode Grytten | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Grytten
DIMENSJON
8,99 MB
FILNAVN
Vente på fuglen.pdf
ISBN
2388066907626

BESKRIVELSE

Frode Grytten viser at det er mulig å skrive ultrakort om dei store tinga i livet. På 140 teikn fortel han om korleis vi lever, elskar og går under.Vente på fuglen er eit utval av dei beste mikronovellene frå Gryttens populære Twitter-prosjekt.«Burettslagsblues i juni. Dugnad i femte. Oppussing i fjerde. Krangling i tredje. Stille i andre. Puling i første. Skitentøyvask i kjellaren.»«Mange år seinare går det opp for ho kva ho skulle ha svart den junikvelden då ho var 17, han var ny og spurte om dei skulle vere kjærastar.»«Å vakne med tre jenter i senga. Å vakne med kone, dotter (3) og endå ei dotter (1). Å vakne med dei som ein elskar. Aprilmorgon. Aprillykke.»

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Vente på fuglen av Frode Grytten (ISBN 9788248920991) hos Adlibris.com.

Frode Grytten var gjest, og presenterte blant anna en del korte noveller som ble sendt som twittermeldinger i en periode noen år tilbake. Frode Grytten viser at det er mulig å skrive ultrakort om dei store tinga i livet. På 140 teikn fortel han om korleis vi lever, elskar og går under.

RELATERTE BØKER