Ole Brumms lille bok om visdom

Ole Brumms lille bok om visdom En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Ole Brumms lille bok om visdom.pdf
ISBN
6060172046334

BESKRIVELSE

En liten, akkurat passe stor samling visdomsord fra en Betydelig og Hjelpsom Bjørn, Den Beste Bjørnen i Hele Verden: Ole Brumm. Den ideelle gave til deg selv - eller til en god venn. Brumm er en Bjørn med Bare Liten Forstand som ikke alltid kan komme på de riktige ordene, men som allikevel har sagt mange kloke ord og tenkt meget interessante tanker som han gjerne vil dele med deg. Og fordi han er en snill og vennlig og sjenerøs bjørn, har han invitert sine gode venner Tussi og Tigergutt til også å dele sine gullkorn med deg. En av fire bøker i en samling av visdomsord. Se også: "Tussis lille bok om Livet", "Tigergutts lille bok om Bumping" og "Ole Brumms lille bok om Feng Shui"

Og denne forfatteren skuffer aldri! Ole Brumm (engelsk: Winnie-the-Pooh) er en barnebok fra 1926 av den engelske forfatteren A.A. Milne.Det er også hovedfiguren i denne boka og i tre andre barnebøker av Milne fra 1924-28; særlig The House at Pooh Corner fra 1928, men også delvis i barnediktsamlingene When We Were Very Young fra 1924 og Now We Are Six fra 1927..

Da spør Nasse; "Vil du alltid være glad i meg, Brumm?" Brumm feller… 1 stk. Ole Brumms lille bok om vennskap 1 stk.

RELATERTE BØKER