Kvantemekanikk

Kvantemekanikk - PC Hemmer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
PC Hemmer
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
Kvantemekanikk.pdf
ISBN
1275794842147

BESKRIVELSE

Boka tar sikte på å tilsvare et to-semesters kurs i kvantemekanikk, et første kvantitativt kurs som forutsetter kjennskap til grunnleggende eksperimentelle kjennsgjerninger og kvalitative ideer i atomfysikk. Kun forelesningsdelen av faget er presentert i denne boka.

Boka tar sikte på å tilsvare et to-semesters kurs i kvantemekanikk, et første kvantitativt kurs som forutsetter kjennskap til grunnleggende ... Kvantemekanikk; Sammenfiltring; Løsningsforslag. Repetisjonsoppgave 9 Kvantefysikk - Løsningsforslag 473 KB Last ned; Repetisjonsoppgave 9 Kvantefysikk - Løsningsforslag 592 KB Last ned; Oppgaver.

På samme måte som makroskopiske egenskaper til systemer av mange klassiske partikler kan beskrives med statistisk mekanikk, så gir kvantestatistikk en beskrivelse av mange kvantemekaniske partiklers makroskopiske egenskaper, for eksempel varmekapasitet. Kvantefysikk er samlingen av teorier (modeller) som beskriver de grunnleggende partiklene, atomer, molekyler og faste stoffers oppbygging og virkemåte og hvordan de kan påvirke hverandre. Ordet «kvantefysikk» henspiller på at de fysiske systemene i mange tilfeller bare kan ha helt bestemte (kvantiserte) egenskaper uten noen glidende overgang. Dette er et videregående emne i kvantemekanikk med fokus på detaljene om hvordan man setter opp kvantmekaniske beregninger.

RELATERTE BØKER