Kritisk literacy i klasserommet

Kritisk literacy i klasserommet - Karianne Skovholt, Aslaug Veum | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karianne Skovholt, Aslaug Veum
DIMENSJON
3,56 MB
FILNAVN
Kritisk literacy i klasserommet.pdf
ISBN
5588893157391

BESKRIVELSE

Med heile verda tilgjengeleg gjennom internett er evna til å vurdere vel så viktig som evna til å finne informasjon. Kritisk literacy er nøkkelen. Denne boka handlar om kva det vil seie å ha ei kritisk tilnærming til tekst, og korleis ein kan arbeide med kritiske tilnærmingar i klasserommet. Med utgangspunkt i internasjonal teori og forsking blir kritisk literacy presentert både som ein kompetanse, eit teoretisk felt og som nokre didaktiske metodar. Boka gir ein introduksjon til feltet kritisk literacy og tilbyr verktøy og konkrete eksempel på korleis lærarar kan arbeide med å utvikle elevane sine kritiske ferdigheiter.Aslaug Veum og Karianne Skovholt er båe førsteamanuens i norsk ved Institutt for språk og litteratur, Campus Vestfold, Universitetet i Sørøst-Norge. Dei er produktive forskarar og faglitterære forfattarar med ei rekkje utgjevingar bak seg.

Karianne Skovholt og Aslaug Veum. Kritisk literacy i klasserommet. Kommer 2019! Med heile verda umiddelbart tilgjengeleg gjennom internett, er evna til å vurdere informasjon vel så viktig som evna til å finne den. #lnu18 Rachel Våge Songe-Møller med kritisk literacy i klasserommet, Kjersti Solberg og Jon Opdal Hove om kritisk lesing av norsk sanglyrikk i klasserommet.

Denne boka handlar om kva det vil seie å ha ei kritisk tilnærming til tekst, og korleis ein kan arbeide med kritiske tilnærmingar i klasserommet. Med utgangspunkt i internasjonal teori og forsking blir kritisk literacy presentert både som ein kompetanse, eit teoretisk felt og som nokre didaktiske metodar. Kjøp 'Kritisk literacy i klasserommet' av Aslaug Veum fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER