Kort og godt kjemi

Kort og godt kjemi - Nils Olav Sjøberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Olav Sjøberg
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Kort og godt kjemi.pdf
ISBN
8921646836073

BESKRIVELSE

Kort og godt kjem formidler gir deg det du trenger av definisjoner, forklaringer og eksempler for å lære grunnleggende kjemi. Forfatteren forklarer kjemi enkelt og forståelig. Boka dekker alle sentrale emner innen generell kjemi og passer spesielt godt for deg som leser kjemi som basisfag for studier innen biologi, medisin og ulike helse- og miljøfag. Nils Olav Sjøberg er cand.real. fra Universitetet i Bergen med hovedfag i biokjemi/molekylær genetikk. Han er førstelektor ved Bioingeniørutdanningen ved Høgskolen i Oslo. Han er også forfatter av læreboken Molekylær genetikk

... Det er en ypperlig anledning til å bli godt kjent og få et godt fagmiljø.

... Avhengig av hvilke valg du gjør, kan du ta en mastergrad i Kjemi og biokjemi, Materialvitenskap for energi- og nanoteknologi eller Innovasjon og entreprenørskap. Kort og godt steinrik.

RELATERTE BØKER