Økonomisk ordbok

Økonomisk ordbok - Per Nørgaard | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Nørgaard
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Økonomisk ordbok.pdf
ISBN
4636449909368

BESKRIVELSE

Denne boken har forklaringer til ca. 6500 ord og utrykk innenfor fagområdene jus, finans, ledelse, organisasjon, økonomi, markedsføring og IKT, og er dermed det mest omfattende oppslagsverket i sitt slag på markedet. Målgruppen er studenter på økonomiske høyskoler, bedrifts- og avdelingsledere og alle som arbeider innenfor de nevnte fagområdene, eller som har personlig interesse av å øke kunnskaper og holde seg à jour. Selv om dette er et omfattende oppslagsverk, har forfatteren måttet gjøre et utvalg blant mangfoldet av ord og uttrykk. Han har valgt å ta med de ordene som han mener er mest aktuelle, og som han tror mange ønsker en forklaring på. For å få plass har det ikke vært mulig å gå i dybden. De fleste ordene er derfor kort forklart, men likevel slik at du raskt skal forstå meningen.

innen medisin. Clue Økonomisk/Juridisk Økonomisk/Juridisk er fagordboken for alle som arbeider innenfor jus eller økonomi. Engelsk økonomisk ordbok inneholder ord og uttrykk innen sosialøkonomi, bedriftsøkonomi, bank, markedsføring, reklame og offentlig forvaltning.

Visuell reise. økonomisk kompensasjon oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Oversettelse av oppgjør til engelsk i bokmål-engelsk ordbok - Flest oversettelser, helt gratis. økonomisk struktur oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis.

RELATERTE BØKER