Hva kan jeg fortelle deg om tvangslidelser (OCD)?

Hva kan jeg fortelle deg om tvangslidelser (OCD)? - Amita Jassi | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amita Jassi
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om tvangslidelser (OCD)?.pdf
ISBN
4478468855520

BESKRIVELSE

Denne boken er full av gode råd og informasjon som kan være til hjelp for venner, familie og fagpersoner som arbeider med barn og unge med tvangslidelser. Boken er lett å lese og kan brukes som en fellesskapsbok for voksne og barn. I boken møter du Karine, en tenåring med tvangslidelse (OCD ? Obsessive Compulsive Disorder). Hun forteller om OCD slik hun opplever det, og gir den som leser boken, kunnskaper om hva dette er, hvordan tvangstankene og tvangshandlingene påvirker henne til daglig, og hvordan menneskene rundt henne kan hjelpe. Dette er en viktig bok for alle som jobber med barn i ulike sammenhenger: lærere, barnehagepersonale, ansatte i pedagogisk-psykologisk tjeneste, helsesøstre, personale i skolefritidsordninger og barnevernsarbeidere. Boken anbefales også for foreldre og pårørende til barn og unge med OCD.

Hva kan jeg fortelle deg om tvangslidelser (OCD)? by Jassi, Amita. 9788244621823.

Han bør vite om det, slik at han kan være en god støtte for deg nå og fremover. Boken anbefales også for foreldre og pårørende til barn og unge med OCD. Hva kan jeg fortelle deg om tvangslidelser (OCD)? by Jassi, Amita.

RELATERTE BØKER