Helvete åpent

Helvete åpent - Gard Sveen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gard Sveen
DIMENSJON
5,66 MB
FILNAVN
Helvete åpent.pdf
ISBN
4908156073640

BESKRIVELSE

Tommy Bergmann finner en hardt skadet, prostituert jente i en leilighet på Frogner. De omfattende skadene likner på skadene ved en rekke drap læreren Anders Rask tilsto for flere år siden. Men Rask kan ikke stå bak, han er innelåst på psykiatrisk sikkerhetsavdeling. . På den andre siden av byen leser moren til en av de drepte jentene om saken. Hun er sikker på at datterens gamle lærer er uskyldig dømt. Hun vet hvem den virkelige morderen er. Eller er alt bare sykelig fantasi? Har Rask likevel lurt alle, var han ikke alene? I jakten på sannheten om landets verste morder trår Tommy og kollega Susanne Bech inn i menneskets mørkeste irrganger, inn i helvete åpent.. Gard Sveen (f. 1969) debuterte med Den siste pilegrimen, den første boka i en serie om politietterforsker Tommy Bergmann. Sveen jobber som seniorrådgiver i Forsvarsdepartementet.

[2] Forfatter: Gard Sveen Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2017 Lengde: 12 t.

Det norske ordet helvete kommer av det norrøne hel («Hel (underverdenen)» eller «Hel (underverdenens herskerinne)») og viti («straff»).. I mange religioner skal onde mennesker enten lide i all evighet eller til de har sonet for sine onde gjerninger. Kjøp Helvete åpent fra Bokklubber Ny krim fra vinneren av Rivertonprisen 2013 og Glassnøkkelen.

RELATERTE BØKER