Fra passivhus til plusshus

Fra passivhus til plusshus - Steinar Anda, Anne Sofie H. Bjelland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Anda, Anne Sofie H. Bjelland
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Fra passivhus til plusshus.pdf
ISBN
5407289857626

BESKRIVELSE

De neste 20 årene må energibehovet til oppvarming og til elektrisitet i bygg reduseres radikalt. Dette gjelder både nybygg og utbedring av eksisterende bygg. Målene er formulert i klimaforliket og i EU-direktiv. Derfor må vi utvikle dagens byggemetoder slik at husene blir mye mer energieffektive. I tillegg må husene produsere sin egen energi fra fornybare kilder. Det vil kreve kontinuerlig kompetanseheving i hele byggebransjen. Denne boken er en introduksjon til prinsippene for en slik utvikling. Steinar Anda er ansatt som seniorarkitekt i Husbanken. Han har arbeidet med energi og miljø i boliger i flere tiår. Anne Sofie Bjelland har mastergrad i byggeteknikk og arkitektur fra Universitetet for miljø og biovitenskap. Hun er prosjektleder for å bygge opp et kompetansesenter for miljøvennlige bygninger ved Høgskolen i Bergen.

Kjøp boken Fra passivhus til plusshus av Steinar Anda, Anne Sofie H. Bjelland (ISBN 9788245013733) hos Adlibris.com.

Når energibehovet til huset går ned mot null over året, snakker vi om et nullhus. Fra passivhus til plusshus Frokostmøte Bergen, 26. mai 2010 Magnar Berge, Høgskolen i Bergen Kjøp 'Fra passivhus til plusshus, tverrfaglig planlegging av energieffektive boliger' av Steinar Anda fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER