Våpen fra andre verdenskrig

Våpen fra andre verdenskrig - Arnstein Landsem | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnstein Landsem
DIMENSJON
10,23 MB
FILNAVN
Våpen fra andre verdenskrig.pdf
ISBN
2721333778650

BESKRIVELSE

Historien om andre verdenskrig er ikke bare historien om generaler, soldater, motstandsfolk og en rekke menneskeskjebner. Det er også en historie om våpnene som ble brukt; fly, skip, panservogner, artellerivåpen og håndvåpen som f.eks. Spitfire, Tirpitz, Blücher og Luger. Alle var avgjørende for krigens utvikling, og til slutt for hvordan den endte med atomvåpenet, selve supervåpenet og dommedagsvåpenet som utslettet hundretusener av japanere. Forfatteren forteller levende og detaljert om bruken av 25 ulike våpen, og boken er gjennomillustrert med historiske fotografier og tekniske illustrasjoner. Arnstein Landsem er journalist og har tidligere utgitt flere bøker om biler. Han er opprinnelig fra Mosjøen, men er i dag bosatt i Trøndelag.

Oppgave om andre verdenskrig. Tar for seg svært mye, inkludert invasjonen av Polen, Operasjon Barbarossa, Pearl Harbour og krigen i Norge. Har to russiske rifler fra 1 verdenskrig.

mars kunne folk som har ulovlig våpen hjemme levere dem inn til politiet uten å bli straffet. Etter 31.

RELATERTE BØKER