Sannhetens time

Sannhetens time - Christin Grilstad Prøis | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christin Grilstad Prøis
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Sannhetens time.pdf
ISBN
2339388732306

BESKRIVELSE

I Quebec er fortvilelsen stor når Thorine mottar brev fra Elen om at Vesle-Anna skal tilbake til Norge. Og så forsvinner Øydis.På Doktorgården blir det oppstandelse når en eldre herre dukker opp og presenterer seg som den riktige herr Opsahl. Lensmannen tilkaller Elen og forteller at det er funnet et sølvkors sammen med noen levninger. Når mor Anna får se korset, blir hun svært oppbrakt. - Hva sa lensmannen? Morens stemme var ru, som om hun var forkjølet og i ferd med å miste stemmen. Elen famlet i lommen, trakk sølvkorset opp og skjøv det mot moren, som grep det med skjelvende hånd. Kjedet dinglet mellom morens fingre. - Det bringer ulykke, kom det hest fra moren idet hun reiste seg. Før Elen fikk sukk for seg, hadde Anna åpnet ovnsdøren og kastet smykket inn i flammene.

TOPPEN ... Kjøp 'Sannhetens time' av Christin Grilstad Prøis fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202456252 Ja, endelig er "sannhetens" time kommet for en "dag"...

Jeg ble gjengvoldtatt, og jeg fortrengte det dypt. Det var en lang vei å gå for å løse opp i det.

RELATERTE BØKER