Regnvokteren

Regnvokteren - Tatiana de Rosnay | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tatiana de Rosnay
DIMENSJON
4,34 MB
FILNAVN
Regnvokteren.pdf
ISBN
3927123395510

BESKRIVELSE

Regnvokteren er en ny, sterk roman fra Tatiana de Rosnay om familiehemmeligheter og forsoning. Familien Malegarde er samlet i Paris for å ferie faren Pauls 70-årsdag. I "Lysenes by" er det unntakstilstand, for Seinen går over sine bredder. Innestengt på hotellet trues også samholdet i familien og gammelt grums kommer til overflaten. Det tvinger dem til å konfrontere det uunngåelige. "Intens, skremmende og fascinerende."- Femina, Frankrike

Det spiller ingen rolle, så lenge kjærligheten er sterk og fullstendig uttrykt! Hun er klar på at suksessen hun fikk etter «Saras nøkkel» har betydd mye for forfatterskapet. Kjøp Regnvokteren fra Bokklubber Regnvokteren er en ny, sterk roman fra Tatiana de Rosnay om familiehemmeligheter og forsoning. Familien Malegarde er samlet i Paris for å ferie faren Pauls 70-årsdag.

Trippel seier til Cappelen Damm; Regnvokteren; Medansvarlig: Sætre, Hanne Hay; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: R; År: 2018; Noter: I Paris samles familien Malegarde for å feire farens 70-årsdag. Her avsløres deres innerste hemmeligheter, samtidig som byen gjennomgår en utrolig naturkatastrofe.

RELATERTE BØKER