Min mor valgte meg: et krigsbarns familiehistorie

Min mor valgte meg: et krigsbarns familiehistorie - Harald Herresthal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Herresthal
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Min mor valgte meg: et krigsbarns familiehistorie.pdf
ISBN
1963613173322

BESKRIVELSE

Narvik!!! Skrev Heinz Herresthal i årboken sin den 3. mai 1941. Det var flere måneder siden musikerne i militærkorpset hadde fått ordre om å dra til Norge for å underholde de tyske soldatene i Narvik. Endelig var de fremme, og Heinz var lykkelig for at han hittil hadde sluppet å delta i krigshandlinger. Noen måneder senere fortsatte han å skrive i årboken. Bakerst hadde han laget en liste med navn og adresser. Bare et av navnene var norsk, men det var til gjengjeld skrevet med uthevet skrift: Bjørg Nordsjø. Han hadde møtt kvinnen i sitt liv.I motsetning til mange skildringer av norske kvinner som forelsket seg i fienden, har denne historien en lykkelig slutt. Boken er en fortelling om sterke og målbevisste kvinner. Den handler også om den kulturelle bakgrunnen til Bjørg og Heinz og deres kamp for et verdig liv i etterkrigstiden. Boken har menneskelige og krigshistoriske dimensjoner som gjør den til noe langt mer enn en familiekrønike.

En kritisk og selvopptatt mor Webpsykologe . mor, Hedvig Aas Knudsen, på Ladesletta og Charlottenlund helse- og velferdssenter i snart 13 år.

Legg i . Innbundet 345,-Nedlastbar lydbok 149,-E-bok ... Et krigsbarns familiehistorie: Min mor valgte meg.

RELATERTE BØKER