I tallenes verden

I tallenes verden - Vigdis B. Petersen, Kjartan S. Tvete | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis B. Petersen, Kjartan S. Tvete
DIMENSJON
11,63 MB
FILNAVN
I tallenes verden.pdf
ISBN
5001028644068

BESKRIVELSE

"I tallenes verden" ledes leserne fram mot situasjoner og problemer som er egnet for aktiv eksperimentering og utforskning. Slik brytes det vanlige mønsteret der nytt stoff først presenteres og gjennomgås for at leserne skal praktisere den nye kunnskapen gjennom oppgaveløsning. Emner fra elementær tallteori danner en felles kontekst for arbeid mot overordnede mål, med mulighet for ulik vektlegging av stoff og kapitler. Boka sikter mot å gjøre lesere fortrolig med tallbegrep, tallregning og tallegenskaper, slik at de kan planlegge aktiviteter som stimulerer elevenes nysgjerrighet. Boka er aktuell på flere nivåer i den nye grunnskolelærerutdanningen. Den vil være egnet til å utvikle lærerkompetanse i utforskende og samarbeidende undervisningsformer og for diskusjoner og presentasjoner for hele klassen. Emner som tas opp i boka er: Tallfølger og figurtall, Primtall og primtallsfaktorisering, bevisteknikker.

Petersen . I tallenes verden er ei utradisjonell matematikkbok ved at forfatterne søker å endre det vanlige mønsteret der nytt stoff først presenteres og gjennomgås for at leserne så skal praktisere den nye kunnskapen gjennom oppgaveløsing. I vår digitale verden er det mye app-hjelp å hente når barna skal lære å telle.

0 Handlekurv TÆNKEPAUSER: Det er ikke nemt at holde tal på tallene. Der er nemlig ikke bare én uendelighed i tallenes verden, men faktisk uendeligt mange uendeligheder, som de fleste vil have svært ved at tælle sig ud af. Da håper jeg du vil sette pris på artiklene, også ønsker jeg deg en en spennende reise inn i tallenes magiske verden! Med vennlig hilsen.

RELATERTE BØKER