Fortielser og løgner

Fortielser og løgner - Christin Grilstad Prøis | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christin Grilstad Prøis
DIMENSJON
4,98 MB
FILNAVN
Fortielser og løgner.pdf
ISBN
7138232931577

BESKRIVELSE

Gudbrandsdalen og Quebec, august 1859Hildegard forteller Elen at hun hører stemmer i hodet, stemmer som befalte henne å slå ned herr Opsahl. Elen blir livredd og låser henne inne på værelset i frykt for hva hun kan finne på. Hildegard går berserk, og Elen forstår at hun trenger hjelp.I Canada er Thorine i tvil om hva hun skal gjøre med baronessens tilbud om penger hvis hun forlater Quebec. Mina dør, og det kommer nytt om at Peder er forsvunnet.Elen forsøkte å samle tankene. Synet av Hildegard forferdet henne. Svigerinnen var ikke seg selv. Det er noe skrekkelig galt med frøken Hildegard, hadde Cornelius sagt. Var det dette han mente? Eller hadde han sett noe annet? - Jeg må få tak i barnet, hvisket Hildegard, - jeg må få tak i ham. Jeg hadde ikke noe valg. Han sa at jeg måtte gjøre det. Igjen ga Hildegards ord Elen frysninger.

1 / 1. Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Betty kan ikke fordra den nye lensmannen.

Det er ingen tvil om at han er flott å se på, men en mer usympatisk mann skal man lete lenge etter. Betty kan ikke fordra den nye lensmannen. Det er ingen tvil om at han er flott å se på, men en mer usympatisk mann skal man lete lenge etter.

RELATERTE BØKER