Den store jegerprøveboka

Den store jegerprøveboka - Knut Brevik, Jørund Lien, Pål Jensen, Dag Kjelsaas, Vidar Holthe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Brevik, Jørund Lien, Pål Jensen, Dag Kjelsaas, Vidar Holthe
DIMENSJON
7,42 MB
FILNAVN
Den store jegerprøveboka.pdf
ISBN
7665104987435

BESKRIVELSE

Jakt er hobby og livsstil. I Jakts store jegerprøvebok får du presentert grunnleggende lærdom om: Jaktformer, etikk, jakthunder, artskunnskap, jakttider, våpen, kjøttbehandling, skyting, ettersøk og jaktlovgivningen. Forfatterne av boka jobber alle profesjonelt med jakt på ulike måter, og kan guide deg fram til en bestått jegerprøve. Velkommen som jeger!

Det er ikke de helt store endringene i selve innholdet, men noen temaer er forsterket og noen temaer vies litt mindre plass enn tidligere. Jakts store jegerprøvebok I Den store jegerprøveboka får du presentert grunnleggende lærdom om jaktformer, etikk, jakthunder, artskunnskap, jakttider, våpen, kjøttbehandling, ettersøk og jaktlovgivningen, alt du trenger for å ta jegerprøven og gå på jegerkurs. I Den store jegerprøveboka får du presentert grunnleggende lærdom om jaktformer, etikk, jakthunder, artskunnskap, jakttider, våpen, kjøttbehandling, ettersøk og jaktlovgivningen, alt du trenger for å ta jegerprøven og gå på jegerkurs. Ønsker du en annen pakkestørrelse så finner du pakker med 5 - 10 - 15 - 20 og 30 bøker med rabatter fra 10% til 30% ved å TRYKKE HER Finner du ... Den store jegerprøveboka.

Ammunisjon er inkludert i prisen. Bøker er ikke inkludert.

RELATERTE BØKER