Dødvinkel

Dødvinkel - Bjørn Olav Nordahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Olav Nordahl
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Dødvinkel.pdf
ISBN
5439813592777

BESKRIVELSE

Ny Nordahl-krim med journalister som har nese for trøbbel og svindlere. Og rettferdighet. 2013. I pinsemenigheten i Oslo sitter et kristent iransk par foran forsamlingen. De har fått avslag på søknad om asyl og frykter for framtiden. Hva vil skje med den informasjonen de sitter på? Hva kan de fortelle, og hva bør de for alltid tie om?I Drammen bor journalisten Ingeborg Nergård Khan, gift med Imran. Hun er tilbake etter fødselspermisjon og får snart et par tips hun må følge opp, om Drammens-mafia og om mulig menneskehandel, og om korrupsjon på steder man minst av alt venter det. Samtidig plukker kollegaen Magdalena Mellomstrand opp en gammel sak som ikke gir henne ro.Pengestrømmer i bevegelse, skruppelløse bakmenn og enkeltmennesker på flukt, uten mulighet til å styre sin egen skjebne. I Dødvinkel tegner Bjørn Olav Nordahl et bilde av Norge og Europa, i året før den store flyktningestrømmen startet for alvor.

Dødvinkler kan leveres til viltnemda som samler dem opp og bruker dem til pelsdyrfôr. I Dødvinkel møter vi journalistene Ingeborg Nergård Khan, Magdalena Mellomsæther og Bjørnar Nergård. De jobber for Dagens Økonomi.

Bjørn Olav Nordahl skriver med journalistisk teft for aktuell tematikk. Men veldig engasjerende litteratur blir dette ... Dødvinkel betyr.

RELATERTE BØKER