Skyggeland

Skyggeland - Bjørn Olav Nordahl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Olav Nordahl
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Skyggeland.pdf
ISBN
2706698040578

BESKRIVELSE

Kritikerrost finanskrim endelig i pocket! Bjørnar Nergård og Magdalena Mellomstrand er gravejournalister i Dagens Økonomi. De møter jevnlig Økokrim-etterforskere, tvilsomme aksjemeglere og steinrike investorer. Alle har noe på alle. Og alle prater. Om dop, horer og svarte penger. Men mest om den store, smittsomme sykdommen. Ulovlig innsidehandel. Som gjør de rike rikere, og idiotene enda blakkere. De to journalistene nærmer seg gradvis edderkoppen. Men jakten har store omkostninger. Skyggeland handler om pengeflyttere, skatteparadiser, bloddiamanter og muskelmenn. Alle drives de av det samme: frykt og grådighet.

Bjørn Olav Nordahl. Serie: Magdalena Mellomstrand og Bjørnar Nergård 1.

Serie: Magdalena Mellomstrand og Bjørnar Nergård 1. Kritikerrost finanskrim endelig i pocket! Bjørnar Nergård og Magdalena Mellomstrand er gravejournalister i Dagens Økonomi.

RELATERTE BØKER