Mitt liv som rotte

Mitt liv som rotte - Joyce Carol Oates | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joyce Carol Oates
DIMENSJON
3,86 MB
FILNAVN
Mitt liv som rotte.pdf
ISBN
7271902208875

BESKRIVELSE

Hva veier tyngst: Å være lojal mot familien eller å gjøre det som er moralsk riktig? I "Mitt liv som rotte" følger vi Violet Rue Kerrigan, en ung kvinne som ser tilbake på et liv i eksil fra familien. Da hun i en alder av tolv oppdager at brødrene har begått en alvorlig forbrytelse, dras hun mellom sin rettferdighetssans og lojaliteten mot familien. Avgjørelsen hun tar, forandrer livet hennes for alltid. Gjennom en serie hendelser betrakter Violet omstendighetene som gjør at hun går fra å være det høyt elskede yngste barnet i ungeflokken på sju, til å bli tysteren og "rotta" som angir sine egne brødre og sørger for at de blir arrestert og dømt. Oates' nye roman tar for seg temaer som rasisme, kvinne hat, familie, lojalitet, seksualitet og identitet. Violets fortvilte kamp for å bryte familieforbannelsen og finne sin egen identitet på utsiden av familien, skildres med melankoli og kraft.

Huskelisten er tom. Vanlig visning; MARC-visning; Baksidetekst; Forfatter: Oates, Joyce Carol; Tittel: Mitt liv som rotte; Medansvarlig: Lyng, Hilde ...

30 dager - 30 stemmer; Med utsikt mot Kolsåstoppen; Ny sakprosa-liste: Hessen i topp; Følg oss på Facebook! BOK365.no ... Den innleder også Øystein Stenes oppgjør med miljøet i «Mitt liv som mann». Der kommer han med sviende kritikk av oppropet #stilleforopptak, hvor 590 kvinnelige skuespillere fortalte om ... Mitt liv som hund er en svensk spillefilm fra 1985.Den mottok den svenske filmutmerkelsen Guldbaggen både i kategori beste film og beste mannlige hovedrolle i 1986.I 1987 ble den lansert i USA under tittelen My Life as a Dog og vant Golden Globe for beste utenlandske film i 1988 og ble samme år nominert til to Oscar-statuetter i kategoriene beste regi og beste filmatisering. My Life as a Dog (Mitt Liv Som Hund) is based on the autobiographical novel by Reidar Jonsson.

RELATERTE BØKER