Lukk øynene

Lukk øynene - Josh Malerman | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Josh Malerman
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
Lukk øynene.pdf
ISBN
9169531058584

BESKRIVELSE

Det er noe der ute ... Hva du enn gjør, ikke åpne øynene! Det er noe der ute som ikke må bli sett. Ett sekund, og personen som ser, drives til dødelig vold. Ingen vet hva det er, og hvor det kom fra. Malorie, mor til to små barn, har overlevd. Det har gått fem år siden det hele begynte, og Malorie vil søke tilflukt et sted som kan gi trygghet for henne og barna. Men reisen dit vil være det mest risikable de noensinne har utsatt seg for. Ett feilsteg kan innebære døden. Josh Malerman bor i Michigan, USA. Han er vokalist og tekstforfatter i bandet The High Strung. Lukk øynene er hans første roman. Boken er solgt for oversettelse til en rekke land, og Universal Studios har sikret seg filmrettighetene.

Tåler oppvaskmaskin. - Ikke lukk øynene for slaveriet 13.11.2019 GLOBAL UKE: FN anslår at minst 40 millioner mennesker lever under slavelignende forhold. Vi kan ikke trekke på skuldrene av det, mener Ungdomstinget i Stavanger bispedømme. Lukk øynene er hans første roman.

lukk Lommelegen er en del av Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter.

RELATERTE BØKER