Historien om Maria: en bok om å gi barn og ungdom mental styrke

Historien om Maria: en bok om å gi barn og ungdom mental styrke - Christine Otterstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Otterstad
DIMENSJON
8,28 MB
FILNAVN
Historien om Maria: en bok om å gi barn og ungdom mental styrke.pdf
ISBN
4982146515650

BESKRIVELSE

En bok om mental trening for barn og ungdom! Christine Otterstads datter Maria var et engstelig barn. Hun sov dårlig og var redd for alle unntatt den nærmeste familien. Hun klarte ikke å være på lekeplasser eller å gå i bursdager, og hun må takle stress, nerver og ødeleggende tanker. Christine videreutdannet seg til coach for å hjelpe datteren, og ved å bruke mental trening klarte de å snu situasjonen. Maria ble tillitsfull og fikk tilbake troen på seg selv. På skolen lærer de nesten ingenting om selvfølelse, selvrespekt, stress og vanskelige følelser. Christine Otterstad arbeider for at psykisk helse skal bli et eget skolefag, for det hjelper ikke å være god i matte hvis man ikke takler livet og hverdagen. Med enkle teknikker som riktig fokus og mental trening kan du hjelpe barnet ditt til å mestre nye utfordringer og bli mentalt sterkere.

Hun klarte ikke å være på lekeplasser eller å gå i bursdager, og hun må takle stress, nerver og ødeleggende tanker. Christine vi... Pris: 280 kr.

Det hjelper ikke å være god i matte hvis man ikke takler livet og hverdagen. En sterk personlig historie og mentale teknikker for barn og unge. Maria og Christine er aktuelle med boken "Historien om Maria - en bok om å gi barn og ungdom mental styrke", og tilbyr også kurs som skal lære foreldre teknikker for å styrke sine barns mentale helse... Hei dere :-) Nå fremover skal jeg dele noe små smakebiter fra boka mi "Historien om Maria - en bok om å gi barn og ungdom mental styrke".

RELATERTE BØKER