Muntre dødsdikt og andre dikt

Muntre dødsdikt og andre dikt - Jan Jakob Tønseth | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Jakob Tønseth
DIMENSJON
5,34 MB
FILNAVN
Muntre dødsdikt og andre dikt.pdf
ISBN
3755768710789

BESKRIVELSE

Med.disse muntre dødsdikt skriver Tønseth sin sykdomshistorie, fra han ble operert for brystkreft 12. november 2013, fram til i dag. Selv om han til tider har vært langt nede, har han også vært høyt oppe, nærmere bestemt ved Fagervann i Nordmarka, (416 m.o.h.). Døden er til stede, men livet bejaes, Fagervann forherliges i Tønseths dikt. Samlingen rommer også en avdeling "Bibelske fantasier". De er ikke mindre muntre.Les utdrag fra boka

Lytt. Muntre dødsdikt : og andre dikt Forfatter: Jan Jakob Tønseth Lån som lydbok.

Døden er til stede, men livet bejaes, Fagervann forherliges i Tønseths dikt. En måneds tid senere tar han det opp med fastlegen - medicus privatus blir han kalt i tredje sonette i Tønseths nye lyrikksamling Muntre dødsdikt og andre dikt. - Legen var rask, og jeg fikk innkalling fra Radiumhospitalet dagen etterpå.

RELATERTE BØKER