80 romaner på en time

80 romaner på en time - Henrik Lange | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Lange
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
80 romaner på en time.pdf
ISBN
8005918664989

BESKRIVELSE

Hadde du trodd det var mulig å komprimere Ringenes Herre ned til en tre ruters tegneseriestripe? De tre bøkene om Kristin Lavransdatter? Eller selveste Bibelen? Henrik Lange har på en enestående måte greid å sammenfatte åtti store litterære verk, hver på én eneste side, og puttet dem inn i en tegneseriestripe. Her finner du bøker som Halvbroren, Berlinerpoplene, Vindens skygge, Da Vinci-koden, American Psycho, Parfymen, Alkymisten, Bokhandleren i Kabul og Et dukkehjem for å nevne noen.

En annen vanlig teori er at skrifttyper med seriffer egner seg dårligere til lesing på skjerm enn skrifter uten. Basis for teorien er at skjermer skal ha vesentlig lavere oppløsning enn papir, og at seriffene dermed blir grøtete visuell støy.

Heller ikke denne myten står. Grensen på 300 timer overtid må beregnes etter en fast definert 52 ukers periode, for eksempel fra 1. januar til 31.

RELATERTE BØKER