To eller flere

To eller flere - Peik Gjøsund, Roar Huseby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peik Gjøsund, Roar Huseby
DIMENSJON
12,73 MB
FILNAVN
To eller flere.pdf
ISBN
3238957678038

BESKRIVELSE

To eller flere er en innføringsbok i gruppepsykologi og foreligger her i 4. utgave. Boken er spesielt rettet mot studenter som utdanner seg i yrker der samarbeid mellom mennesker er sentralt. Et vesentlig mål for studiet av gruppepsykologi er å gi studentene de grunnleggende kunnskapene som er nødvendig for å utvikle kompetanse til å lede og arbeide i grupper. Bokens kapitler, med mange praksisnære oppgaver, er valgt ut fra ulike temaer med særlig stor relevans innen undervisning og opplæring. Et vesentlig arbeidsområde innen feltet er arbeidsoppgaver knyttet til kommunikasjon og ledelse. Boken har derfor kapitler med fyldig omtale av dette, samt hvordan ulike grupper kan utvikle, seg og hvordan dette krever forskjellige former for ledelse. Stoffet er videre tilrettelagt slik at studentene kan bearbeide det gjennom samarbeid i mindre grupper - både ved valg av stoff og ved forslag til oppgaver er det lagt vekt på dette.

Et vesentlig mål for studiet av gruppepsykologi er å gi studentene de grunnleggende kunnskapene som er nødvendig for å utvikle kompetanse til å lede og arbeide i grupper. Her er en oversikt over hvordan du strukturerer OG-, ELLER- og IKKE-funksjoner enkeltvis.Når du kombinerer hver av dem med en HVIS-funksjon, ser de slik ut: OG - =HVIS(OG(noe er SANN, noe annet er SANN), verdi hvis SANN, verdi hvis USANN). ELLER - =HVIS(ELLER(noe er SANN, noe annet er SANN), verdi hvis SANN, verdi hvis USANN).

Det å vokse opp med to eller flere språk blir derfor ofte ansett som noe spesielt eller kanskje til og med skadelig for barns utvikling, og flerspråklighet blir ofte forbundet med noe negativt. Dette er hovedsakelig et resultat av manglende kunnskap. En dokkingstasjon eller portreplikator gjør det enklere å koble flere eksterne enheter, for eksempel tastatur, mus, skriver, ekstern harddisk og én eller flere skjermer, til en bærbar PC som vanligvis har et begrenset antall tilkoblingsporter. To eller flere tilstøtende ark.

RELATERTE BØKER