Spredning

Spredning - Nils-Øivind Haagensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
7,47 MB
FILNAVN
Spredning.pdf
ISBN
6726661748203

BESKRIVELSE

"Spredning"r en dialog, en henvendelse og et sorgarbeid.I juli 2011 ble moren til Nils-Øivind Haagensen diagnostisert med kreft. I august 2013 døde hun. Diktene i denne samlingen handler om å sitte med moren sin, å høre på musikk med henne, å lese for henne, å snakke med henne. Er det mulig å finne en vei ut av sykdommen, å stikke av fra den? Fins det ting de ikke har fortalt hverandre, som kan sies? Diktene handler også om det som fins utenfor rommet med ham og henne, om å gå ut til resten av verden, der alt bare fortsetter, og å være en mann blant alle de andre menneskene. "Spredning" handler om å miste en nærstående, og om å holde fast kjærligheten. Diktene er fortrolige og spørrende, enkle og kompliserte.

Det finnes i dag mange behandlingsalternativer og dermed muligheter for å leve et godt liv selv om du lever med spredning. Ved begrenset spredning i lever eller lunge fjernes spredningssvulstene i en del tilfeller kirurgisk, oftest i kombinasjon med cellegiftbehandling. Ved spredning til bukhinnen kan det være aktuelt med kirurgi i kombinasjon med oppvarmet cellegift som settes inn i bukhulen under operasjonen . Ved alle krefttyper er det fare for spredning.

Norsk oversettelse av spredning. Oversettelser av spredning.

RELATERTE BØKER