Snakkes til uka

Snakkes til uka - Ellen Sofie Lauritzen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Sofie Lauritzen
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Snakkes til uka.pdf
ISBN
8485264997376

BESKRIVELSE

«Snakkes til uka», skrev han. Så ble det stille.Da Ellen Sofie Lauritzen noe motvillig bestemmer seg for å gi date-appen Tinder en sjanse, åpnes brått en ny verden. En verden der du alltid kan sveipe deg videre til neste date, og hvor tilgangen til nye interessante mennesker aldri tar slutt.Men etter hvert merker hun også at Tinder-livet har en skyggeside. Alternativene er så mange, neste date virker alltid mer forlokkende enn den nåværende, og det å dumpe noen får sjeldent synlige konsekvenser. Verken for henne og venninnene eller mennene de møter. Lauritzen gir et humoristisk og ærlig innblikk i en ung kvinnes år som app-dater. Hun forteller historier - både egne og andres - om alt fra skjebnesvangre profilbilder og katastrofale valg av sjekkereplikker, til dobbeltspill, sjikane, date-rape-dop og bedrag. Og noen om ekte kjærlighet.Snakkes til uka er en venn i nøden for deg som ligger våken i mørket og sveiper, og en befriende gjenkjennelig bok for alle som har forsøkt å finne den rette.

Så ble det stille. Da Ellen Sofie Lauritzen noe motvillig bestemmer seg for å gi date-appen Tinder en sjanse, åpnes brått en ny verden.

En verden der du alltid kan sveipe deg videre til neste date, og hvor tilgangen til nye interessante mennesker aldri tar slutt. Kjøp Snakkes til uka fra Tanum «Snakkes til uka», skrev han. Så ble det stille.

RELATERTE BØKER