Slangesymbolet

Slangesymbolet En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Slangesymbolet.pdf
ISBN
8224084884714

BESKRIVELSE

Tex Willer- tøffere enn de fleste! Ikke bare trekker han raskest, det er vel neppe noen westernhelt som har holdt det gående lenger enn ham og fremdeles er «still going». Helt siden 1971 har Rangeren og Navajo-lederen hatt sitt trofaste publikum her til lands. En hemmelige forbryterorganisasjon ledet av en mystisk mr. Doom, holder Los Angeles og Sør-California i et jerngrep. Sammen med Pinkerton, prøver Tex og Carson å finne banden og stoppe dem. Men det er ikke bare mennesker de må slåss mot, det dukker stadig opp ville dyr, som ikke har annet ønske enn å stoppe våre venner. Underveis dukker det opp et mystisk symbol som kan være viktig i jakten på banden.

Doom, holder Los Angeles og Sør-California i et jerngrep. Sammen med Pinkerton, prøver Tex og Carson å finne banden og stoppe dem.

Saracenerne var en betegnelse på maurere/arabere/muslimer middelalderen, korstogstiden. Den logiske konklusjon blir dermed at dette treet symboliserte Eva. Vi kan forstå dette klarere ved å ta for oss betydningen av slangesymbolet.

RELATERTE BØKER