Regleflyet

Regleflyet - Kathrine Wegge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathrine Wegge
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Regleflyet.pdf
ISBN
9263585018222

BESKRIVELSE

Å bruke rim, sanger og regler i arbeidet med den første lese- og skriveopplæringen, er en velprøvd metode. Regleflyet er arbeidsbøker som tilbyr et ferdig opplegg, hvor et dikt eller ei regle er valgt ut til hver bokstav. Diktet presenteres sammen med skrive- eller tegneoppgaver som elevene jobber med, avhengig av hvilket nivå de befinner seg på. Her kombinerer vi lese- og skriveopplæring med kulturformidling!

Se på ulike skriftsystem/alfabet. Arabisk, engelsk, tigrinja, norsk og tyrkisk.

Min side; Logg ut Logg inn; Hjem; Hovedbok; Medlemsblad; Medlemstilbud Kjøp Skrive sang på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Skrive sang i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Utgitt: 2010: Språk: Bokmål: Utgave: 1: Varenummer/ISBN: 9788249213627: Klassetrinn: 5.

RELATERTE BØKER