Motangrep

Motangrep - Alastair MacNeill | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alastair MacNeill
DIMENSJON
9,34 MB
FILNAVN
Motangrep.pdf
ISBN
1785527023015

BESKRIVELSE

Motangrep er en uhyggelig bok, drivende fortalt og mer realistisk enn man skulle ønske...Frankie Genno drømmer om det store kuppet, de store pengene. Men raidet mot banken blir en katastrofe som ender med mordet på en politimann og mange år bak murene. I sytten år holder han hevnen over Anne Stratton levende, kjæresten som sviktet ham og tystet politiet.Politiet har gitt Anne Stratton ny identitet, og tatt henne inn i et program for vitne beskyttelse. Hun heter Sarah nå, er bosatt i New Orleans, har en god jobb, er gift og har en datter. Det er datteren som gjør henne ekstra sårbar når Genno nærmer seg. Og hun vet at han nærmer seg - mordet på en nær forbindelse bekrefter dette.Oversatt av Ragnar AschimOriginaltittel: Counterplot

Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Motangrep, i både bokmål og nynorsk. Opplever at ens person eller omdømme blir angrepet, uten at det er åpenbart for andre, og reagerer så raskt med sinne eller motangrep. Mistenker stadig, uten at det er grunn til det, ektefelle eller partner for å være utro.

Kina kan velge å bevisst devaluere, altså svekke, sin egen valuta for å gjøre eksporten mer konkurransedyktig. Dersom dollaren er sterkere mot kinesisk yuan enn den er i dag, vil det bety at det blir mer lønnsomt for Kina å eksportere varer til amerikanerne. Vi fant 9 synonymer til MOTANGREP.

RELATERTE BØKER