Menneskets felt

Menneskets felt - Jan Kjærstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Kjærstad
DIMENSJON
9,6 MB
FILNAVN
Menneskets felt.pdf
ISBN
6453489316599

BESKRIVELSE

Boken er en samling av 22 essayer med refleksjoner, lesninger, resonnement sentrert om det romlige mangfold. Kjærstad belyser litteraturen fra ulike synsvinkler og ståsteder - som filmen, kvantemekanikken, den teknologiske revolusjon, reisen, historie.

70 % av menneskets kropp er vann. Livet selv har en organisert struktur, en selvorganisert prosess - og vann er nøkkelen til dette.

I sentrum står romanen og muligheten for en alternativ menneskeskildring. Hvordan møter romanforfatteren utfo Kjøp Menneskets felt fra Bokklubber Boken er en samling av 22 essayer med refleksjoner, lesninger, resonnement sentrert om det romlige mangfold.

RELATERTE BØKER